Tosi Time е специјализирана продавница за брендирани часовници и накит со најголема традиција во Куманово. Часовничарскиот занает како семеен бизнис го започнуваме уште во далечната 1926 година. Горди сме што ја продолжуваме традицијата.

Кај нас можете да ги најдете најпосакуваните брендови на часовници и накит како што се:

DOXA , PULSAR , LORUS , SEIKO , CASIO , 2JEWELS , MISS SIXTY , VICEROY , MARK MADDOX